1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Kroonboren Professional Dunwandig

De Professional boor is een echte allround diamantboor.  Ben je op zoek naar een Diamantboor voor het professionele werk die niet alleen zeer gebruiksvriendelijk is maar ook een perfecte prijs kwaliteitsverhouding heeft? Dan ben je bij de Professional lijn aan het juiste adres!

Styrka Professional dunwandige kroonboren zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in beton- en steensoorten. Een perfecte boor voor de handyman zoals een installateur, elektrotechnici, aircomonteurs etc. 

De Professional boor

De professional boor is een zeer handzame boor waar je gemakkelijk mee kunt boren, dit komt door het daksegment wat je helpt om je boor eenvoudig te centreren. Door de sterkte van boorbuis in combinatie met de zigzag laser gelaste segmenten kan deze boor de variëteit van je werkzaamheden gemakkelijk aan. De Proffesional boor is bij uitstek de allround boor in ons assortiment. De boor is geschikt voor nat boren in beton en droog boren in abrasieve materialen zoals rode steen, kalkzandsteen, gasbeton etc. De boorlengte is 300mm (binnenmaat). Kroonboren zijn er speciaal voor de kleinere boormaten, van 10mm tot 40mm. 

Kroonboor

Een kroonboor gebruik je voor het boren van kleine gaten. Denk hierbij aan de gaten die je nodig hebt voor elektra toevoer, waterleidingen, verankering, bout-moer verbindingen, sanitair, keukenbladen etc.

De boorbuis van deze kroonboor is 1.5mm dik waardoor deze zeer handzaam en functioneel werkt. Denk hierbij aan sneller boren, langere levensduur, prettiger werken.  

Het segment

Het segment van de Professional kroonboor is een puntvormig (rooftop) daksegment. Het daksegment zorgt voor het eenvoudig centreren van de boor en het niet "weglopen" van de boor tijdens het boren. De plaatsing van het segment zorgt voor een perfecte vrijloop waardoor de boor niet klemt en de kern eenvoudig uit de boor valt. De segment dikte is 2.0mm, dit is zeer dun voor een kroonboor wat er voor zorgt dat de kroonboor in alle situaties uitblinkt en zeer gebruiksvriendelijk is. Ook de doorgewinterde professionals werken met onze Professional kroonboor. Het segment is verbonden met de buis door middel van een zigzag laser las waardoor de segmenten maximale hechting hebben met de boorbuis.   

Aansluiting

Dunwandig uitwendige draad, 1/2". Dit is een universele aansluiting, beschik je over een machine met een andere aansluiting maak dan gebruik van een van onze adapters. 

Zet de boor eenvoudig vast met behulp van steeksleutel 22mm.

Alle voordelen op een rij

  • blinkt uit in veelzijdigheid
  • prettig werkbaar
  • perfecte prijs-kwaliteitsverhouding
  • boort zeer snel
  • centreert zichzelf

Wil je meer informatie over dit product neem dan contact op met onze productexperts. 

 

 

 

Aansluiting: ½” en een bruikbare lengte van 300mm.


Toepassing: nat


De boren 10mm en 12mm hebben een bruikbare lengte van 200mm.

 Ook interessant voor u:
Wij hebben de volgende producten voor u geselecteerd
Extreme Dunwandig Diamantboor Bekijken
Extreme Dunwandig Diamantboor Vanaf € 88,35
Professional Dunwandig Diamantboor Bekijken
Professional Dunwandig Diamantboor Vanaf € 81,20
Hamerboren SDS Plus Bekijken
Hamerboren SDS Plus Vanaf € 6,58