1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Economic Dikwandig Diamantboor

Onze Economic Dikwandige diamantboor is onze instapklare diamantboor speciaal ontwikkeld voor de doe het zelfer. Deze boor kenmerkt zich uiteraard door zijn prijs, het is de goedkoopste boor in de markt! Zelfs goedkoper dan huren! Tijdens het ontwikkelen hebben wij de perfecte mix gevonden tussen de juiste kwaliteit en de beste prijs! Daarnaast is eenvoudige bediening ook een enorm voordeel van deze boor.  

De Economic boor

Deze boor is ontwikkelt voor de doe het zelfer, hierbij gaan wij er vanuit dat er met lichtere machines gewerkt wordt. Het segment van deze boor is hier helemaal voor ontwikkeld, dat betekent dat het segment wat zachter is maar daardoor zeer efficient boort. De boorhouder en de aansluiting zijn universeel, waardoor je altijd uitkomt met de boordiepte. Maar ook heel belangrijk je kunt deze boor op elke machine aansluiten in combinatie met de juiste adapter. 

Het segment

De boor is voorzien van een HPX segment die gelaser last is op de buis. Het HPX segment is zachter dan een normaal segment en hierdoor uitstekend voor de startende klusser omdat het segment niet bot wordt. Het is een puntvormig (rooftop) segment, dit zorgt ervoor dat de boor eenvoudig te centreren is en niet wegloopt tijdens de klus. Doordat deze boor geschikt is voor de doe het zelfer hebben wij de segmenten extra verzegeld aan de boorbuis, dit voorkomt onnodige tandbreuk. 

Aansluiting

Dikwandige aansluiting oftewel 5/4" inwendige metrische draad. Gebruik deze boren wel altijd met machines met voldoende vermogen >1000W. Door middel van adapters kun je deze boor op je machine bevestigen, zet de boor vast door middel van steeksleutel 41mm. Denk aan SDS, snelspankop (HEX), Carat machines, Styrka boormachine

Machine huren? Bel voor de mogelijkheden 030 2411631.

Alle voordelen op een rij

  • laagste prijs
  • boort eenvoudig
  • goedkoper dan huren
  • voor de lichtere machines (v.a. 1000W). 

Wil je meer informatie over dit product neem dan contact op met onze productexperts.

 

 

 

Toepassing: Nat 


Aansluiting: 5/4" inwendige draad en een bruikbare lengte van 450mm


Segmenten: laser gelast, puntvormig segment


Fabrikant: Styrka

 



Ook interessant voor u:
Wij hebben de volgende producten voor u geselecteerd
Mechanic Drill Duster stofafzuiging Bekijken
Mechanic Drill Duster stofafzuiging Vanaf € 26,14
Hamerboren SDS Plus Bekijken
Hamerboren SDS Plus Vanaf € 6,58