1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Droogboor baksteen

Artikelcode: PROF-032-M16-DR
  1. Gratis ophalen bij Styrka
  2. Geen verzendkosten boven € 100, - excl
  3. Niet goed, geld terug
€ 109,09 (€ 90,16 excl.)
  • Voor 17:00 besteld morgen in huis
  • Bezorgkosten € 9,08, - incl
Voorraad: Op voorraad

Droogboor Baksteen

De droogboor baksteen is de nieuwste boor in ons assortiment. Deze boor kan modulair opgebouwd worden met een centreerpen en stofafzuiging, dat geeft een extra voordeel aan droogboren. Droogboren neemt een enorme vlucht en het is dé ideale oplossing voor klussen waar je niet met water kunt werken. Deze boor is speciaal ontwikkelt voor gebruik in baksteen. 

Droogboor baksteen

Deze boor wordt vaak gebruikt door installateurs, airco-monteurs en elektro technici omdat zij vaak boren op plekken waar niet met water gewerkt kan worden. Naast deze professionals kan deze boor ook zeer goed gebruikt worden door de doe-het-zelfer, want met behulp van de centreerpen is het kinderlijk eenvoudig om het gat op de juiste plaats op de juiste manier te boren. Let wel op, de centreerpen en de stofafzuiging zijn niet inbegrepen bij aankoop van deze boor maar wel los bij te bestellen. Klik hier voor de centreerpen en klik hier voor de stofazuiging. Deze boor is geschikt voor het gebruik in baksteen. 

Het segment 

Deze droogboor heeft een speciaal segment welke bestand is tegen hoge temperaturen. Het segement is zowel een turbo segment als een zaagtand. Er zitten minder segmenten op de boorbuis waardoor de boor supersnel boort in zachte materialen zoals baksteen. 

Aansluiting

De boor is voorzien van een eenvoudige M16 aansluiting, waardoor deze gemakkelijk te monteren is met de juiste  adpaters op SDS, HEX machine aansluitingen. De bovenzijde van de boor is geperforeerd welke dient voor de stofafzuiging van de boor. 

Wil je meer informatie over dit product neem dan contact op met onze productexperts. 

Aansluiting: M16 en bruikbare lengte van 420mm


Toepassing: droog


Gebruik: baksteen, abrasieve materialen


 Ook interessant voor u:
Wij hebben de volgende producten voor u geselecteerd
Extreme Turbo M16 Dozenboor Tip! Bekijken
Extreme Turbo M16 Dozenboor Vanaf € 52,11