1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Extreme dikwandige diamantboor

Styrka Extreme dikwandige diamantboren zijn er speciaal voor de zware klus! Ben jij een echte beton vakman die uitdagend werk niet uit de weggaat? Dan is de Extreme boor de perfecte boor. Een boor voor de echte vakman! 

Styrka Extreme dikwandige diamantboren zijn van een zeer hoge kwaliteit. Deze boren zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in beton- en steensoorten, maar zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in extreem hard en gewapend beton. De boren zijn uitgerust met laser gelaste segmenten om de kwaliteit en sterkte van de boor te optimaliseren. Op deze manier kun jij je machine op vol vermogen instellen en de boor zijn werk laten doen. De dikwandige diamantboren hebben een aansluiting van 5/4” en een bruikbare lengte van 450mm.

De Extreme boor

De Extreme boor is een zeer sterke boor voor zware omstandigheden welke voorzien is van Diafix Technology segmenten wat zorgt voor continuïteit in boorgedrag. De boorbuis is zo ontwikkelt dat deze ongeacht het zware vermogen van de machine niet ovaal of krom raakt. Hierdoor blijft de boor ten alle tijden met dezelfde snelheid boren. Het gewicht van deze boor is hoger dan die van andere boren en dit geeft de Extreme boor de eigenschap van onverwoestbaar, wat deze boor ook tegenkomt in het werk de Extreme boor geeft nooit op!   

De boor is geschikt voor nat boren in beton en droog boren in abrasieve materialen zoals rode steen, kalkzandsteen, gasbeton etc. De boor is uitermate geschikt voor machines met statief. De boorlengte is 450mm (binnenmaat) waardoor je in een keer door alle voorkomende muren, vloeren, plafonds etc heen kunt boren zonder verlengstuk te hoeven gebruiken.  

Het segment

Deze boren zijn voorzien van de Diafix technology, dit is de nieuwste technologie op het gebied van gepositioneerd diamant. Het zorgt ervoor dat de boor altijd genoeg diamant op het snijoppervlakte heeft waardoor de boorsnelheid altijd optimaal zal zijn. Tevens zorgt de Diafix voor een evenredige slijtage waardoor er optimale standtijden behaald kunnen worden. Het segment van de Extreme boor is een puntvormig (rooftop) daksegment. Het daksegment zorgt voor het eenvoudig centreren van de boor en het niet "weglopen" van de boor tijdens het boren. Door het gepositioneerde diamant hebben we meer diamanten aan de binnenzijde van de boor kunnen zetten waardoor een perfecte vrijloop ontstaat. Wij hebben een testpanel van meer dan 100 vakmannen waardoor wij een continue feedback verkrijgen over de boor, dit stelt ons in staat om waar nodig aanpassingen te doen aan het segment ten behoeve van de optimalisatie.  

Aansluiting

Dikwandig inwendige draad, 5/4". Dit is een universele aansluiting, beschik je over een machine met een andere aansluiting maak dan gebruik van een van onze adapters en verlengstukken. Zet de boor vast met steeksleutel 41mm

 

Alle voordelen op een rij

  • zeer sterk
  • zeer hoge boorsnelheid
  • Diafix Technology
  • ontworpen voor zware betonsoorten en wapening
  • laser las segmenten
  • rooftop segment
  • uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wil je meer informatie over dit product neem dan contact op met onze productexperts.

Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje:

Gebruik: Nat bij beton, droog bij abrasieve materialen


Aansluiting: 5/4” dikwandig, inwendige draad. Bruikbare lengte van 450mm


Segmenten: Diafix technology, laser gelast


Fabrikant: Styrka


Maten en aantal segmenten:

Maat            Aantal segmenten
52mm  5
62mm  6
72mm  6
82mm  7
92mm  8
102mm  9
112mm  9
122mm  10
126mm  10
132mm  10
142mm  12
152mm  12
162mm  12
172mm  13
182mm  13
200mm  14
225mm  15
250mm  20
300mm  24
350mm  24
400mm  30

 Ook interessant voor u:
Wij hebben de volgende producten voor u geselecteerd
Extreme Dunwandig Diamantboor Bekijken
Extreme Dunwandig Diamantboor Vanaf € 88,35
AIRBO bouwstofzuiger AED1240A Bekijken
AIRBO bouwstofzuiger AED1240A € 1.087,79
Steeksleutel Bekijken
Steeksleutel Vanaf € 5,47