1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Zaagbladen (1)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren

Zaagbladen 

Zaagbladen online bestellen bij Styrka

Diamantzaagblad nodig? Bij Styrka beschikken wij over een volledig assortiment diamantzaagbladen voor de doorgewinterde vakmannen, de professionals en de klussers. Ons assortiment varieert van diamantzaagbladen, tegelzaagbladen, sleuf- droogzaagbladen, handzaagbladen, motorzaagbladen, ringzaagbladen, vloerzaagbladen tot aan diverse wandzaagbladen. Bestel je zaagblad eenvoudig online bij Styrka.

Alle soorten diamantzaagbladen

Bij Styrka beschikken wij over een volledig assortiment diamantzaagbladen. Dit betekent dat wij voor elke klus het juiste zaagblad hebben. Of je nu een betonboorder, installateur, elektrotechnici, aircomonteur of handyman bent er is in ons assortiment altijd het juiste zaagblad te vinden. 

Tegelzaagbladen

Ons assortiment tegelzaagbladen is opgebouwd uit vier verschillende tegelzaagbladen. In dit assortiment vind je tegelzaagbladen voor de klusser tot aan de professional. Ieder tegelzaagblad heeft zijn eigen producteigenschappen, in de uitgebreide productinformatie vind je de gehele omschrijving. De belangrijkste producteigenschappen voor onze tegelzaagbladen zijn de kwaliteit van de zaagsnede, duurzaamheid, levensduur, gemak van bediening en de universele toepasbaarheid. De tegelzaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters Ø115mm, Ø125mm, Ø200mm. 

Sleuf- droogzaagbladen

Ons assortiment sleuf- droogzaagbladen is opgebouwd uit diverse zaagbladen. In dit assortiment sleuf- droogzaagbladen vind je zaagbladen voor de professional tot aan de klusser.  Ieder sleuf- droogzaagblad heeft zijn eigen producteigenschappen, in de uitgebreide productinformatie vind je de gehele omschrijving. De belangrijkste producteigenschappen voor onze sleuf- droogzaagbladen zijn snelheid van zagen, perfect vuiltransport, uitermate geschikt voor harde betonsoorten en abrasieve oppervlaktes. We beschikken in ons assortiment over één heel speciaal blad, het Turbo blad met zijsegementen. Met dit zaagblad is het mogelijk om te zagen en moeilijke bochten uit te frezen. Al onze zaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters Ø115mm, Ø125mm, Ø150mm, Ø180mm, Ø200mm, Ø230mm. 

Handzaagbladen

Ons assortiment handzaagbladen is opgebouwd uit diverse zaagbladen. In dit assortiment handzaagbladen vind je zaagbladen voor de professionals. Ieder handzaagblad heeft zijn eigen producteigenschappen, in de uitgebreide productinformatie vind je de gehele omschrijving. De belangrijkste producteigenschappen voor onze handzaagbladen zijn de universele toepasbaarheid, snelheid van zagen, levensduur, geluidsarm, trillingsvrij, geschikt v oor de hardste materialen incl. wapening staal en abrasieve materialen. Daarnaast hebben de handzaagbladen verschillende zaagbreedtes zo heb je voor iedere klus een oplossing! De handzaagbladen beschikken standaard over asgat 15,88mm of 25,4mm, mocht je een andere asgat maat nodig hebben dan maken we deze op de gewenste maat. De handzaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters Ø300mm, Ø350mm, Ø400mm, Ø450mm, Ø500mm. 

Motorzaagbladen

In dit assortiment motorzaagbladen vind je het zaagblad voor de professionals. De belangrijkste producteigenschappen voor ons motorzaagblad zijn de universele toepasbaarheid, snelheid van zagen, levensduur, bestand tegen hoog toerental, geschikt voor alle tegels, buitenbestraing maar ook voor beton. Het motorzaagblad beschikt standaard over asgat 20mm, mocht je een andere asgat maat nodig hebben dan maken we deze op de gewenste maat. Het motorzaagblad is verkrijgbaar in verschillende diameters Ø300mm, Ø350mm.  

Ringzaagblad

In dit assortiment ringzaagbladen vind je het zaagblad voor de professionals. De belangrijkste producteigenschappen voor ons ringzaagblad zijn de snelheid van zagen, levensduur, bestand tegen hoog toerental, geschikt voor beton. Het ringzaagblad is geschikt voor Husqvarna K6500. Het motorzaagblad is verkrijgbaar in diameter Ø400mm.  

Vloer- wandzaagbladen

In het assortiment vloer- wandzaagbladen vind je zaagbladen voor de professionals. De belangrijkste producteigenschappen voor deze zaagbladen zijn de snelheid van zagen, levensduur, bestand tegen hoog toerental, geschikt voor zowel lichte als zware machines van >15kW t/m >50kW.  De zaagbladen zijn geschikt voor zowel beton als asfalt, puin en abrasieve materialen. De zaagbladen zijn verkrijgbaar in de diameters Ø500mm, Ø550mm, Ø600mm, Ø700mm, Ø800mm, Ø1000mm, Ø1200mm, Ø1500mm. 

Zaagbladen aangepast op jouw wensen!

Staat het juiste asgat dat je zoekt niet op onze webshop? Geen probleem! Wij hebben altijd een oplossing! Onze specialist maakt asgaten of het gatenplan, aangepast op jouw wensen! Op deze manier passen onze zaagbladen altijd op de volgende machines: Makita, Flex, Festool, Milwaukee, DeWalt, Bosch, Weka, Cardi, Carat, Hitachi, Ibenstock, Spit, AGP, Metabo, Spero, Skill, Fein, Tyrolit, Husqvarna, Gúhlz, Diacom, Adamas, Hilti, Pentruder, Cedima, etc. 

Zaagbladen van de hoogste kwaliteit

Bij Styrka produceren wij onze eigen zaagbladen. Wij beschikken over meer dan 30 jaar technische vakkennis hierin. Dit zie je niet alleen terug in ons assortiment, dát merk je! Dagelijks blijven wij werken aan de ontwikkeling van ons assortiment om zo de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs te realiseren. Hoe doen wij dit? Wij beschikken over meer dan 100 vakmannen die dagelijks op allerlei klussen werkzaam zijn met Styrka diamantzaagbladen, van hen ontvangen wij eerlijke maar professionele feedback of het Styrka zaagblad de beste is en de beste blijft op elke klus!