1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Zaagbladen (1)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren
Motorzaagbladen Bekijken
Motorzaagbladen Vanaf € 74,90

Zaagbladen 

Ons assortiment zaagbladen is samengesteld vanuit meer dan 30 jaar technische ervaring met diamantgereedschappen. En die ervaring gebruiken wij om voor iedere klus het juiste zaagblad te selecteren en te ontwikkelen.

Bij Styrka werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van ons assortiment en hebben wij een eigen testpanel van meer dan 100 vakmannen. Een mooiere feedback bestaat niet! Ons assortiment bestaat uit verschillende categorieën zaagbladen zodat het juiste zaagblad er voor u altijd bij zit. 

Handzaagbladen

Onze Styrka handzaagbladen zijn een echt begrip in het assortiment zaagbladen. Deze zaagbladen staan garant voor supersnel werk met een vakkundig resultaat. 

Tegelzaagbladen

Maar ook onze tegelzaagbladen nemen een enorme vlucht, en omdat we deze zaagbladen onderverdelen in verschillende productlijnen is er voor iedere klus het juiste zaagblad beschikbaar.

Toebehoren van zaagbladen

Voor onze zaagbladen hebben we inmiddels ook een heel assortiment aan toebehoren van Mechanics voor de ultieme stofafzuiging, verstekzagen in de juiste hoek, recht zagen etc. Kijk voor de toebehoren onder het menu accessoires. 

Wandzaagbladen

Waar we bij Styrka ook heel erg trots op zijn, zijn onze wandzaagbladen! De ontwikkeling van deze zaagbladen heeft eraan bijgedragen dat deze zaagbladen op de professionele markt enorm populair zijn, niet alleen om hun prestaties in het werk maar zeker ook om de prijs – kwaliteitsverhouding.

Vragen over zaagbladen?

Heeft u vragen over zaagbladen? Neem contact met ons op en onze Experts vertellen u graag alles over ons assortiment zaagbladen en de mogelijkheden.