1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug
Prijs
PBM's
Boorbenodigdheden
Handig gereedschap

Sleuf-/droogzaagblad (7)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren
Sleuvenzaagblad Scorpion Turbo Bekijken
Sleuvenzaagblad Scorpion Turbo Vanaf € 17,35
Sleuf-/droogzaagbladen Raptor Turbo Bekijken
Sleuf-/droogzaagbladen Raptor Turbo Vanaf € 19,12
Sleuf-/droogzaagbladen Phantom Turbo Bekijken
Sleuf-/droogzaagbladen Phantom Turbo Vanaf € 18,00
Sleuf-/droogzaagbladen Rocky Bekijken
Sleuf-/droogzaagbladen Rocky Vanaf € 67,95
Sleuvenzaagblad Vendetta Bekijken
Sleuvenzaagblad Vendetta Vanaf € 39,70
Sleuvenzaagblad Scarface Bekijken
Sleuvenzaagblad Scarface Vanaf € 17,35
Handzaagblad Turbo met zijsegmenten Tip! Bekijken
Handzaagblad Turbo met zijsegmenten Vanaf € 16,82

Sleuf- droogzaagbladen online bestellen bij Styrka

Heeft u een sleuf-/ droogzaagblad nodig? Bij Styrka beschikken wij over een volledig assortiment sleuf-/ droogzaagbladen voor de doorgewinterde vakmannen, de professionals en de klussers. Ons assortiment is gemaakt voor industriële toepassingen en heeft de hoogst haalbare kwaliteit normering en varieert van diamantzaagbladen, tegelzaagbladen, sleuf- droogzaagbladen, handzaagbladen, motorzaagbladen, ringzaagbladen, vloerzaagbladen tot aan diverse wandzaagbladen. Een geschikt zaagblad bestel je eenvoudig online bij Styrka.

Sleuf-/ droogzaagbladen

Bij Styrka beschikken wij over een volledig assortiment sleuf-/ droogzaagbladen. Dit betekent dat wij voor elke klus het juiste zaagblad hebben. Of je nu een betonboorder, Tegelzetter, installateur, elektrotechnici, aircomonteur of handyman bent er is in ons assortiment altijd het juiste zaagblad. Voor harde of juiste zachte, abrassieve ondergronden.

Ons assortiment sleuf-/ droogzaagbladen is opgebouwd uit zes verschillende sleuf-/ droogzaagbladen. In dit assortiment vind je sleuf-/ droogzaagbladen voor de klusser tot aan de professional. Ieder sleuf-/ droogzaagblad heeft zijn eigen producteigenschappen. In de uitgebreide productinformatie vind je de gehele omschrijving. De belangrijkste producteigenschappen voor onze sleuf-/ droogzaagbladen zijn de kwaliteit van de zaagsnede, snelheid, levensduur, gemak van bediening en de universele toepasbaarheid. De sleuf-/ droogzaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters Ø115Ø, 125mm, Ø150mm, Ø 180mm, Ø200mm, Ø230mm en Ø232mm. Het asgat is standaard 22.3 dit zorgt er voor dat deze past op ieder universele slijptol.

Sleuf- droogzaagblad Raptor Turbo

Dit sleuf- droogzaagblad is een handzaam blad. Het is een eenvoudig bedienbaar blad. Met turbo segmenten kun je heel gemakkelijk bochten zagen/ frezen. Ook zorgen de Turbo segmenten voor beter vuil transport waardoor je weer sneller kan zagen. De geweldige prijs kwaliteitsverhouding van dit blad maakt dit een echte best seller. De Raptor Turbo gemaakt is een zaagblad dat geschikt is voor de steensoorten graniet, kalk/zandsteen, marmer en zachtere steensoorten. Het zaagblad is verkrijgbaar in diameter Ø125mm.

Sleuf-/ droogzaagblad Phantom Turbo 

De Phantom Turbo is geschikt voor beton en andere hardere steensoorten. Een perfect bedienbaar zaagblad dat droog gebruikt dient te worden. De kern van het blad heeft perforatie gaten, die zorgen voor extra koeling van de kern en het diamant. De gesloten rand voorzien van turbo segmenten zorgt ervoor dat je eenvoudig bochten zaagt. Dit zaagblad is verkrijgbaar in diameter Ø125mm. 

Sleuf-/ droogzaagblad Rocky

Een ideaal zaagblad voor de klus op harde materialen zoals beton en gewapend beton harde steensoorten. Dit zaagblad staat bekend om de ideale levensduur en snelheidsverhouding. Sleuf-/ droogzaagblad Rocky is verkrijgbaar in de diameter Ø125mm.

Sleuvenzaagblad Scorpion Turbo

Een sleuvenzaagblad die multi inzetbaar is. Dit sleuvenzaagblad kun je gemakkelijk inzetten op voor het gebruik in beton, gewapend beton, (bak)steen, kalk/zandsteen Maar ook Natuursteen soorten. Bij het gebruik van deze zaagbladen kan er zowel droog als nat mee gewerkt worden. Door de continue turbo rand is dit sleuvenzaagblad extra makkelijk bedienbaar en maakt hij een mooie zaagsnede met weinig beschadiging. Ook zorgt het Turbo segment dat het gruis sneller getransporteerd wordt. Verkrijgbaar in diameter Ø125mm, Ø150mm, Ø180mm, Ø230mm. Het sleuvenzaagblad kan werken met een hoger toerental en wordt daarom veel gebruikt in combinatie met handslijptollen van Flex, Bosch, De walt en Festool.

Sleuvenzaagblad Vendetta

Een zeer betrouwbaar zaagblad die zich in het werk kenmerkt door een hoge snelheid en lange levensduur. Een zaagblad dat ingezet kan worden op extreem hard of gewapend beton. Een echt blad voor de vakman! Er kan met dit sleuvenzaagblad zowel nat als droog gewerkt worden. Verkrijgbaar in diameter Ø125mm, Ø200mm, Ø230mm. De kern van het zaagblad is extra geperforeerd voor maximale koeling van de kern en de segmenten. Het kastelein segment zorgt ervoor dat geluidreductie tijdens het zagen. Het zaagblad wordt vaak door onze professionals gebruikt in combinatie met een Spit, AGP en Makita sleuvenzaag 

Sleuvenzaagblad Scarface

Dit sleuvenzaagblad lijkt op de Vendeta en kenmerkt zich door zijn unieke segmenten. Door zijn zachte segmenten is dit een snel snijdende zaag voor vrijwel alle doeleinden. Scarface Sleuvenzaagbladen zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in beton, steen, graniet, kalk/zandsteen en cellenbeton. Met dit sleuvenzaagblad kan zowel nat als droog gewerkt worden. Door het zachte segment is het mogelijk ook met slijptollen op accu te werken. Hierbij bijvoorbeeld aan Bosch, Hitachi en Metabo. Verkrijgbaar in diameter Ø125mm, Ø150mm, Ø232mm.

Sleuf-/ droogzaagblad Expert Turbo met zij segment 

Dit sleuf- droogzaagblad welke veelal wordt gebruikt door de vakmannen die heel wat meters afleggen. Het zaagblad gaat in topsnelheid door zowel harde betonnen als zachte abrassieve ondergronden heen en heeft een uitstekende verhouding tussen werksnelheid en levensduur. De dunne kern en de diepe zij segmenten zorgen voor een snelle vuil transport en dat de je eenvoudig de bochten eruit kan frezen en dus niet hoeft te stoppen. Het zaagblad wordt veelal in veelvoud gemonteerd op professionele machines als Spit en AGP zodat je niet meer de restanten hoeft uit breken wat uiteindelijk veel tijd scheelt. De expert is de Industriële toplijn en verkrijgbaar in de maten: Ø 115, Ø125, Ø150, Ø180, Ø200, Ø230.

Sleuf-/ droogzaagbladen aangepast op jouw wensen!

Staat het juiste asgat dat je zoekt niet op onze webshop? Geen probleem! Wij hebben altijd een oplossing! Onze specialist maakt asgaten of het gatenplan, aangepast op jouw wensen! Op deze manier passen onze zaagbladen altijd op de volgende machines: Makita, Flex, Rubi, inter Dynamics, Festool, Milwaukee, DeWalt, Bosch, Weka, Cardi, Carat, Hitachi, eibenstock, Parkside,Spit, AGP, Metabo, Spero, Horenbach, Skill, Fein, Tyrolit, Husqvarna, Hilti, HBM, Ferm, etc. 

Zaagbladen van de hoogste kwaliteit

Bij Styrka produceren wij onze eigen sleuf-/ droogzaagbladen. Wij beschikken over meer dan 30 jaar technische vakkennis hierin. Dit zie je niet alleen terug in ons assortiment, dát merk je! Dagelijks blijven wij werken aan de ontwikkeling van ons assortiment om zo de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs te realiseren. Hoe doen wij dit? Wij beschikken over meer dan 100 vakmannen die dagelijks op allerlei klussen werkzaam zijn met Styrka diamantzaagbladen. Van hen ontvangen wij eerlijke maar professionele feedback of het Styrka zaagblad de beste is en de beste blijft op elke klus!