1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug
Prijs

Machines & toebehoren (30)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren
Gloria drukspuit type 415 (10L) Tip! Bekijken
Gloria drukspuit type 415 (10L) € 228,48
Tegelzaagmachine 2047RS Diamond³ Bekijken
Tegelzaagmachine 2047RS Diamond³ € 1.294,70
Tyrolit boormachine DME24MW Bekijken
Tyrolit boormachine DME24MW € 1.512,50
AIRBO bouwstofzuiger AED1240A Bekijken
AIRBO bouwstofzuiger AED1240A € 1.087,79
AIRBO Bouwstofzuiger ADS 615A Bekijken
AIRBO Bouwstofzuiger ADS 615A € 554,58
AIRBO stofzuiger ADS 609 Bekijken
AIRBO stofzuiger ADS 609 € 264,99
Producten 24 Naar 30 Van 30

 

Machines en toebehoren

Ons assortiment machines en toebehoren is samengesteld vanuit meer dan 30 jaar technische ervaring met diamantgereedschappen. En die ervaring gebruiken wij om de juiste machines en toebehoren te selecteren. 

Bij Styrka werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van ons assortiment en hebben wij een eigen testpanel van meer dan 100 vakmannen. Een mooiere feedback bestaat niet!

Assortiment machines en toebehoren

Ons assortiment machines en toebehoren bestaat uit machines van o.a. de merken Tyrolit, Spit en Makita. Ook de toebehoren zoals de statieven voor een boormotor verkopen wij. 

In ons assortiment machines en toebehoren vind je verder producten voor de tegelzetter. Denk hierbij aan een tegelzaagmachine maar ook zeker aan toebehoren zoals een vacuüm mal voor tegelzetten. 

Daarnaast zijn wij ook een verkooppunt voor Airbo stofzuigers, en wij zijn dan ook trots dat wij deze stofzuigers en toebehoren in ons assortiment machines en toebehoren kunnen aanbieden. 

Tot slot maken wij hier graag van de gelegenheid gebruik u te attenderen op onze eigen Styrka aggregaat. Deze aggregaat is in de categorie machines en toebehoren een absolute bestseller! Deze aggregaat is beschikt over alles wat u nodig heeft bij een aggregaat maar is daarnaast zeer aantrekkelijk geprijsd!

In house reparatie service

Voor alle machines in deze categorie geldt dat wij hiervoor een officieel dealer en servicepunt zijn. Onze “in house” reparatie service voert het onderhoud, keuringen en reparaties uit aan uw machines. Voor kleinere reparaties geldt zelfs het ‘klaar terwijl u wacht principe. 

Vragen over machines of toebehoren?

Heeft u vragen over machines en/of toebehoren? Neem contact met ons op en onze Experts vertellen u graag alles over ons assortiment machines en toebehoren en de mogelijkheden.