1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Diamantboren (1)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren
Extreme M16 Dozenboor Bekijken
Extreme M16 Dozenboor Vanaf € 47,87

Diamantboren

Ons assortiment diamantboren is samengesteld vanuit meer dan 30jaar technische ervaring met diamantgereedschappen. En die ervaring gebruiken wij om voor iedere klus de juiste te boor te maken.

Bij Styrka werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van ons assortiment en hebben wij een eigen testpanel van meer dan 100 vakmannen. Een mooiere feedback bestaat niet!

Op dit moment bestaat ons assortiment uit:

Extreme Diamantboren:

Deze diamantboor is perfect te gebruiken in beton en steensoorten, maar is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in extreem gewapend beton.

Deze boren zijn van een zeer hoge kwaliteit en uitgerust met laser gelaste segmenten welke voorzien zijn van de Diafix Technology. Diafix Technology is de nieuwste technologie in gepositioneerd diamant.

Extreme diamantboren zijn er in een dikwandige 5/4” aansluiting (nuttige lengte van 450mm) en dunwandige ½” aansluiting (nuttige lengte van 300mm).

Professional Diamantboren:

Deze diamantboor staat bekend om de fijne prestaties in het werk! Het is een multi inzetbare boor met een universele toepassing.De segmenten zijn laser gelast.

Professional diamantboren zijn er in een dikwandige 5/4” aansluiting (nuttige lengte van 450mm) en dunwandige ½” aansluiting (nuttige lengte van 300mm).

Specials:

Staat het type diamantboor dat je zoekt niet op onze webshop? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op want onze boorspecialist maakt ook speciaal boren, aangepast op uw wensen!

Verwacht:

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het uitbouwen van ons assortiment! Wij verwachten binnenkort een nieuwe diamantboor te introduceren die uitermate geschikt is voor de doe-het-zelfer!