1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen bij Styrka
  4. Niet goed, geld terug

Diamantboren (23)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren
Droogboor Dikwandig Professional Bekijken
Droogboor Dikwandig Professional Vanaf € 98,65
Droogboor baksteen Nieuw! Bekijken
Droogboor baksteen Vanaf € 109,09
Extreme M16 Dozenboor Bekijken
Extreme M16 Dozenboor Vanaf € 62,70
Extreme Turbo M16 Dozenboor Tip! Bekijken
Extreme Turbo M16 Dozenboor Vanaf € 52,11
Extreme Dunwandig Dozenboor Bekijken
Extreme Dunwandig Dozenboor Vanaf € 67,78
Professional Dunwandig Dozenboor Bekijken
Professional Dunwandig Dozenboor Vanaf € 66,53
Turbo Dikwandig Dozenboor Bekijken
Turbo Dikwandig Dozenboor € 76,25
Extreme Dikwandig Dozenboor Bekijken
Extreme Dikwandig Dozenboor € 77,33
Droog Dozenboor Professional Bekijken
Droog Dozenboor Professional Vanaf € 77,20
Expert Droog Dikwandige Dozenboor Nieuw! Bekijken
Expert Droog Dikwandige Dozenboor Vanaf € 69,89
Economic Dikwandig Diamantboor Nieuw! Bekijken
Economic Dikwandig Diamantboor Vanaf € 41,97
Professional Dikwandige Diamantboor Bekijken
Professional Dikwandige Diamantboor Vanaf € 52,20
Producten 0 Naar 12 Van 23

Diamantboren online bestellen bij Styrka

Diamantboor nodig? Bij Styrka beschikken wij over een volledig assortiment diamantboren voor de doorgewinterde vakmannen, de professionals en de klussers. Ons assortiment varieert van diamantboren, droogboren, kroonboren, dozenboren tot aan diverse tegelboren. Bestel je boor eenvoudig online bij Styrka.

Alle soorten diamantboren

Bij Styrka beschikken wij over een volledig assortiment diamantboren. Dit betekent dat wij voor elke klus de juiste boor hebben. Of je nu een betonboorder, installateur, elektrotechnici, aircomonteur of handyman bent er is in ons assortiment altijd de juiste boor te vinden. 

Wij hebben ons assortiment ontwikkelt in vier productlijnen. Elke productlijn kenmerkt zich voor een bepaalde klus specifieke kant. Hieronder volgt een toelichting hoe ons assortiment is opgebouwd:

Expert Diamantboren

De meest revolutionaire diamantboor in de markt! Deze dikwandige diamantboor onderscheidt zich van alle andere diamantboren door de "gepatenteerde Speedmodule" deze techniek maakt de Expert 30% sneller, 30% lichter en 30% sterker dan al zijn concurrenten.

De expert boor is speciaal ontwikkeld voor het werken met een topsnelheid. De expertboor is een boor voor de experts van de branche. Vanaf nu klaar je ook een lastige klus met topsnelheid!

Extreme Diamantboren

Styrka Extreme dikwandige diamantboren zijn er speciaal voor de zware klus! Ben jij een echte beton vakman die uitdagend werk niet uit de weggaat? Dan is de Extreme boor de perfecte boor. Een boor voor de echte vakman! 

Styrka Extreme dikwandige diamantboren zijn van een zeer hoge kwaliteit. Deze boren zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in beton- en steensoorten, maar zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in extreem hard en gewapend beton.

Professional Diamantboren

De Professional boor is een echte allround diamantboor.  Ben je op zoek naar een Diamantboor voor het professionele werk die niet alleen zeer gebruiksvriendelijk is maar ook een perfecte prijs kwaliteitsverhouding heeft? Dan ben je bij de Professional lijn aan het juiste adres!

Styrka Professional dikwandige diamantboren zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in beton- en steensoorten. Een perfecte boor voor de handyman zoals een installateur, elektrotechnici, aircomonteurs etc.

Economic Diamantboor

Onze Economic Dikwandige diamantboor is onze instapklare diamantboor speciaal ontwikkeld voor de doe het zelfer. Deze boor kenmerkt zich uiteraard door zijn prijs, het is de goedkoopste boor in de markt! Zelfs goedkoper dan huren! Tijdens het ontwikkelen hebben wij de perfecte mix gevonden tussen de juiste kwaliteit en de beste prijs! Daarnaast is eenvoudige bediening ook een enorm voordeel van deze boor.  

Diamantboren aangepast op uw wensen!

Staat het type diamantboor dat je zoekt niet op onze webshop? Geen probleem! Wij hebben altijd een oplossing! Onze boorspecialist maakt ook speciaal boren, aangepast op uw wensen! Dus langer, korter, breder vraag het ons gerust

Diamantboren van de hoogste kwaliteit

Bij Styrka produceren wij onze eigen boren. Wij beschikken over meer dan 30 jaar technische vakkennis hierin. Dit zie je niet alleen terug in onze vier boorlijnen, dát merk je! Dagelijks blijven wij werken aan de ontwikkeling van ons assortiment om zo de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs te realiseren. Hoe doen wij dit? Wij beschikken over meer dan 100 vakmannen die dagelijks op allerlei klussen werkzaam zijn met Styrka diamantboren, van hen ontvangen wij eerlijke maar professionele feedback of de Styrka boor de beste is en de beste blijft op elke klus!